Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét az általam forgalmazott termékekre, illetve szolgáltatásokra.. 1997 óta foglalkozom fűmag, virághagyma, díszcserje, rózsatő, gyümölcsfaoltvány, növényvédőszer és műtrágya nagykereskedéssel, valamint kerttervezéssel, útsorfakataszter készítéssel, parképítéssel, füvesítéssel.  Rendszeres beszállítója vagyok több vidéki és budapesti Önkormányzatnak és Városgazdálkodási Vállalatnak, zöldfelületfenntartó-és parképítő cégnek (Lián Kft., Pannon Park Kft., Pécsi Parképítő Kft., Édenkert KKT.,Két Kertész Kft,Hatvani Városgazdálkodási Vállalat stb.). 

Az általam szállított fűmaggal füvesítették sikeresen többek között a Coca-Cola Dunaharaszti Központját, a Rubin Hotel parkját Budapesten, az M3-as Metro Áruház területét, a szegedi, szombathelyi és a miskolci Metro Áruházak területét, a Martini Irodaház kertjét Gazdagréten, a Bp. Mérnök utcai sportpályát, a Mercedes Bp. Hunyadi J. úti telepét, a váci Városháza terét, a budakeszi Vízművek területét, a Lágymányosi Info-park területét, a pécsi és budaörsi Tesco parkot, stb.

Termékeimre és szolgáltatásaimra garanciát vállalok. Kérésre, egyedi összetételű fűmagkeverék és gyepszőnyeg szállítását biztosítom. 

A zöldfelületek növelése és a falvak, városok kultúrált, környezetbarát vonzó megjelenése turisztikai szempontokat figyelembe véve is nagyon fontos feladat. A megfelelően parkosított zöldfelületek mind a külföldi, mind a belföldi turista számára csalogatóak. Ezért ajánlok park és játszótér felújításokhoz kiváló minőségű talajtakaró cserjéket, talajjavító anyagokat stb. Szabadtéri kiültetéshez felhívom a figyelmet a hazai nemesítésű kanna, dália és rózsafajtákra. 

Szívesen nyújtok szakmai segítséget a ”Virágos Magyarországért” mozgalomban való részvételhez. Remélem, hogy bemutatkozó levelem felkeltette figyelmét és Hivatalukat is több száz megelégedett megrendelőim közé sorolhatom majd. 

Honlapomon, (www.fumag.hu) megtekintheti aktuális árlistánkat, amely 2019 januárjától érvényes, így a tervezhetőség miatt időben jelentkezem. 

Várom szíves megrendelésüket és bármilyen felmerülő szakmai kérdésre válaszolok, tisztelettel: 

Budapest, 2019-01-01. 

Zámbori Gusztáv 
okl. kertészmérnök 
+3630 9 714 745